Vision-X LED

Kiegészítő fényerőre van szükséged? Unod már a silány minőségű, led, xenon, vagy annak eladott, olcsó gyártmányokat?

Használd azt, amit a profik! Az Amerikai Egyesült Államok legkorszerűbb technológiával fejlesztett led fényforrásait hoztuk el Neked!

Katalógusunkban autóra, ATV-re, motorra, vagy munkagépre is megtalálod azt amit keresel.

VisionX_INDEX_AD_Quad_AgricultureMIÉRT LED?

A led alapú fényforrás egyre inkább elterjed a járműiparban. A legtöbb gyártó az elmúlt 6-8 évben átállt erre a technológiára. Ennek megvan az oka, hiszen a csúcsminőségű termékek kiszolgálják a tulajdonosok igényeit, erős, megfelelő színű és optimális fényerejű világítást garantálnak, a hagyományos halogén izzókhoz képest kisebb áramfelvétel mellett.   dsc08964_1000  MIÉRT VISION-X?

A Vision-X magában foglalja a minőséget és megbízhatóságot. Az amerikai gyártó a világ élvonalában lévő autóipari fejlesztő laboratóriumokkal együttműködve fejleszti termékeit annak érdekében, hogy az ügyfél megkapja a led technológia minden előnyét.
A termékek rendelkeznek az európai certifikációkkal ( ún. E-engedély ), melyet az európai és magyar minőségi és közúti szabályozás elismer.

markdougan1

MIT KAPOK A PÉNZEMÉRT?

A megbízható, erős világítást, tehát azt amit egy kiegészítő fényforrástól vársz. Legyen szó akár off-road, akár vadász, akár hobbi, vagy motorsport felhasználásról, mi a legjobb minőséget szállítjuk járművedre. Mezőgazdasági vagy építőipari gépedre/ gépparkodra ajánljuk a direkt erre a célra fejlesztett led fényforrásokat, amelyek az ideális megvilágítást szolgáltatják munkádhoz. Kiemelkedően magas hő-és sztessztűrő képességűek.

2011-ford-f-350-vision-x-lightbar

TÖBBET SZERETNÉK MEGTUDNI!

Keressen elérhetőségeinken!

App_offroad_500

HOGYAN TUDOM MEGVÁSÁROLNI A KIVÁLASZTOTT FÉNYFORRÁST?

Megrendelésed regisztrálását követően a kiválasztott termék elindul amerikai raktárunkból. A szállítási időről visszaigazolást küldünk. Egyedi szállítási kondícióinkkal a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk a terméket.
Termékeink gyártói garanciát élveznek.

light_cannon_video_screenshot

HOGYAN TUDOM JÁRMŰVEMRE FELSZERELNI A FÉNYFORRÁST?

Ha megbízható szakértelemmel rendelkezel, az installációt magad is elvégezheted műhelyedben. A fényforrás csomagok tartalmazzák a kábel és kapcsolószettet, ami a felszereléshez szükséges!
Ha nem vagy biztos szakértelmedben, szervizünk áll rendelkezésedre! Figyelem: az installáció minden esetben autóspecifikus, az eltérő vezérlőprogramok és rendszerek, különösen a fiatal járművek esetében eltérő szerelési időt és kondíciókat eredményezhetnek.
A szerelési kondíciókkal kapcsolatban keresd szervizünket az alábbi elérhetőségen!

banner-home-6

Elérhetőségek:

Mobil: +36 70 254 8059
E-mail: visionx.hu@gmail.com

Katalógusaink:

App_offroad_500